Tudásbázis.
Amit elolvasni érdemes.

Köszönjük, hogy itt vagy és érdeklődve figyeled a weblapunkat és a kitett információkat.
Az alábbi 8 anyag a legfontosabb, amit ajánlani szoktunk minden családnak, amikor eljönnek hozzánk. A mi munkánk az, hogy te maximálisan biztonságban érezd magad a gyermekeddel együtt.

Tudásbázis témák

Bízunk benne, hogy ezzel az összeállítással tényleg részletesen kitérünk minden pontra és megválaszolunk minden felmerült kérdést. Ha mégis vannak további kérdéseid, ne habozz feltenni, személyesen vagy más csatornán.

Uszodánk helyszíne

A Kalovits Babauszoda a Rubin Hotelben található. Kattints az ikonra és nézd meg rövid "Home tour" videónkat uszodánkról.
A víz mélysége 130 cm.

Otthoni előkészületek

Mivel kisgyerekes családok járnak hozzánk, pici babával, összeállítottunk egy olyan információhalmazt, ami gyakorlati tippeket ad neked, ha babaúszásra szeretnél járni.

Babaúszás bérletek

Nagyon sok kérdést kaptunk a bérletes, fix dátumos rendszerrel kapcsolatban, ezért ezt a témát, jobban körül járjuk egy külön oldalon. Ha bármi kérdésed van, ne habozz munkatársainkhoz fordulni.

Kérdések és válaszok

További gyakori kérdéseket és a válaszokat itt találod. Olyan információt találsz itt, mint hogyan érkezz, mire számíthatsz, meddig lesztek a vízben. Milyen tippek és trükkök vannak, amik a szülők többségének beválnak.

Lemondás

48 órával korábban lehet a lefoglalt órákat lemondani, az ikonra kattintva. Kérjük, hogy pár kattintással töltsd ki az űrlapot. Pótlásra 1x-i alkalommal van lehetőség.
A pótlás pótlására sajnos nem tudunk további alkalmat biztosítani.

Dokumentumok

Mielőtt eljöttök hozzánk, a szükséges nyilatkozatokat és uszodánk házirendjét kérjük, hogy tanulmányozzátok át. Természetesen a recepción is ki lehet tölteni, azonban megkönnyíted munkatársunk dolgát is, ha kinyomtatod és kitöltve magaddal hozod.

Pancsolda

Vezetett foglalkozás nélkül, szabadon pancsolva ismerkedhettek szolgláltatásainkkal, uszodánkkal, foglalkozásvezetőnkkel. Bármi kérdésed van, ne habozz feltenni munkatársainknak! Bízunk benne, hogy viszont látunk titeket is!

Kezdő csoportok

Minden hónapban indulnak új kezdő csoportjaink kisbabás szülők, úszó előkészítős és szülő nélkül úszó 6+ korú gyerekek számára. Csoportjaink hamar betelnek, ezért kérjük mindenképp telefonálj, vagy töltsd ki a jelentkezési űrlapot! Köszönjük!

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!