Nyereményjáték a Kalovits Babausziban!

Hétfőn, március 13-án indul új nyereményjátékunk a Kalovits Babausziban! 
Ezzel a nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni azoknak az elkötelezett, visszatérő vendégeinknek, akik régóta hozzánk járnak, akár több babával is, és írtak rólunk véleményt a Facebook profilunkon!

A sorsolás ideje: március 19. 18:00

Szeretnél részt venni a
nyereményjátékban?

Régóta jártok hozzánk és szeretnél te is részt venni a nyereményjátékban?
Mit tegyél, ha te is játszani szeretnél?

Like

Ha még nem vagy a követőnk, nagyon örülnénk ha a közösségünkben tudhatnánk téged is! Nem kötelező a játékhoz követni az oldalunk, de ez a játék elsősorban azoknak szól, akik évek óta a vendégeink.

Vélemény

Ha már évek óta jártok hozzánk, de a Facebook oldalunkon, még nem adtál le értékelést rólunk, most megtennéd? Minden visszajelzést szívesen fogadunk!

5/5

Nyeremények

Érdekes nyereményekkel várunk titeket! 3 nyertest fogunk sorsolni március 19-én, tehát nem egy nyertes lesz! Különböző értékű nyereményeink tényleg izgalmassá teszi ezt a játékot! Ne habozz!

Nyeremények

Ha már a vendégünk vagy jelenleg is, és akár az első gyermekeddel, akár a tesóval is hozzánk jársz, írj nekünk egy szöveges értékelést, véleményt a Kalovits Babausziról a Facebookon
és máris benne vagy a sorsolandók között. 

1 alkalom Pancsolda

A nyeremény értéke 7000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött, tehát a nyereményed átvétele után be kell jelentkezned a neked megfelelő időpontra.

2 alkalom Pancsolda

A nyeremény értéke 14000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött, tehát a nyereményed átvétele után be kell jelentkezned a neked megfelelő időpontra.

4 alkalmas havibérlet

A nyeremény értéke 24000 Ft. A játék nem, de a tanfolyamon a részvétel regisztrációhoz kötött, tehát a nyereményed átvétele után be kell jelentkezned a neked megfelelő csoportba.

Nyereményjáték Szabályzat

A nyereményjáték szervezője a Nemzetközi-Kalovits Program Kft. A nyereményjáték a Facebook/Meta közösségi média platformon lesz közzétéve, a célközönség a Kalovits-Babaúszás Facebook profil követői és felhasználói. A Facebook nem szervezője ennek a nyereményjátéknak, nem támogatja és nem kezeli az aktivitásokat.

Hírlevél feliratkozás

Nyugodtan iratkozz fel, mi sem szeretjük a spammeket. 1 hónapban 1x küldünk hírlevelet és csak a fontos dolgokról. Ha időközben tárgytalan lesz számotokra a babaúszás, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolat

Kalovits Babauszoda