A babákért és a családokért

Mi a Kalovits Babaúszás Program®?

A Kalovits Babaúszás Program® egy szemlélet, melyet elsajátítva lehetőséget kapsz rá, hogy odafigyelve a gyermekedre, jobban megismerd őt, érzékenyen és neki megfelelően reagálj az igényeire.
A Kalovits Babaúszás Program® hiteles szakmai háttérrel épül fel, játékosan tanít miközben te és a gyermeked biztonságban vagytok, bizalomnövelő, figyelemkoncentráló és odaadó törődés a számotokra.

"Akkor lesz boldog a gyerek, ha szereted, és ebbe beletartozik, hogy azt is szereted benne, amiben más, mint te."

Programunkról

Kalovits Babaúszás Program®-ra nem véletlenül hivatkozunk úgy, hogy Boldogságprogram a legkisebbeknek és szüleiknek is. Mi a Kalovits Babaúszás Program®? Egy rendszer és egy folyamat melyet a szülők és a gyermekük közösen végeznek.
A program kidolgozójával Kalovits Istvánnak készített interjút a Tv2 Nagyító rovata.

JÁTÉKOSSÁG

A vizi játékok nagyszerű lehetőséget adnak a komplex fejlődéshez, a víz jótékony áramlása mind kisbabánk, mint saját magunk testi-lelki fejlődésére, hangulatára hatással van.

EGÉSZSÉG

A jól képzett szakembereknek köszönhetően a babák fejlődésének segítése a babaúszás foglalkozások során, a lehető legoptimálisabb módon zajlik úgy, hogy sem az idegrendszer, sem a mozgászerv-rendszer fejlődésében nem avatkozunk bele.

SZOCIALIZÁCIÓ

A babaúszás a babák szocializációs törekvéseit segítve többnyire ugyanazon babatársakkal találkozik, társas kapcsolatai könnyedebbé válnak, visszajelzése a külvilágtól hamarabb megnyilvánul.

SZAKMAI HÁTTÉR

A Kalovits Babaúszás Program®, a babaúszás során az egymásra épülő foglalkozások létrehozását számos gyermekkel foglalkozó szakember (neurológus, gyógytornász, gyógypedagógus, pszichológus, védőnő, szülésznő, nőgyógyász, óvodapedagógus és sport-pedagógus) segítette.

Fejlődés

Válassz minket...

Mert a foglalkozásaink minden elemét áthatják a játékok, mivel a babák és kisgyermekek legfontosabb tevékenysége, az örömteli és felhőtlen játék. A tanulás élettere a szabad játék gyermekeink életében, ezért teljes módszerünket erre építettük fel: dallal, mondókákkal színesített és gondosan megtervezett játékrendszer.

Fejlődő idegrendszer

Szakmai szempontok

Válassz minket...

Mert a Kalovits Babaúszás Program® több évre ad lehetőséget a családok számára: a születés utáni 3 hónaptól kezdve a csecsemőkoron át egészen az 5-6 éves korig, a kezdő csoporttól, egészen az úszástanulásig, valamint még azon is túl.
A gyermek a foglalkozás során új viselkedés mintázatokat, új reakciókat tanul, elsősorban tőled, mert te vagy neki az elsődleges minta. A mi dolgunk ezt megkönnyíteni a számotokra.

Szakmailag kidolgozott módszer

bizalom

Válassz minket...

Mert a Kalovits Babaúszás Program® során nem használjuk ki a gyermeked veleszületett búvárreflexét. Programunk lényege, hogy a foglalkozásvezetőnk elsősorban veled foglalkozik és téged instruál. A gyermeked pedig arra fog reagálni, ahogy te érzed magad, ahogy törődsz vele, amit mutatsz neki. A gyermeked a foglalkozás közben a te kezedben marad, és nem kérünk tőled olyasmit, ami iránt ellenérzéseid vannak, vagy esetleg a gyermeked nem fogadja el. Türelemmel, kedvességgel fordulunk felétek, hiszen a cél az úszás és a vizi közeg megszerettetése, a gyermeked saját tempójú, örömteli fejlődése.

Bizalom és türelem
Felkeltettük az érdeklődésedet?

Ha tetszik neked a programunk, ne habozd kipróbálni meghitt, családias uszodánkat. Jelentkezz be hozzánk egy kötetlen pancsolásra és tapasztald meg milyen a Kalovits Babauszi! 

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!