Babaúszás kérdések és válaszok

Első alkalom a babaúszáson - Mit érdemes tudni?

Érdemes az első foglalkozás megkezdése előtt 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy az adminisztrációs dolgokat rendezni tudjátok.

Foglakozás vezetőink minden óra előtt pár mondatban ismertetik az óra menetét ami babamasszázzsal a nagyobbaknak tornával kezdődik. A Kalovits Babaúszás Program® során nem használjuk ki a gyermeked veleszületett búvárreflexét. Programunk lényege, hogy a foglalkozásvezetőnk elsősorban veled foglalkozik és téged instruál.

Figyelj rá és kérdezz, ha valamiben nem vagy biztos. A gyermeked arra fog reagálni, ahogy te érzed magad, ahogy törődsz vele, amit mutatsz neki. A gyermeked a foglalkozás közben a te kezedben marad, és nem kérünk tőled olyasmit, ami iránt ellenérzéseid vannak, vagy esetleg a gyermeked nem fogadja el. Türelemmel, kedvességgel fordulunk felétek, hiszen a cél az úszás és a vízi közeg megszerettetése, a gyermeked saját tempójú, örömteli fejlődése.

Meddig tart egy foglalkozás?

Foglalkozásaink 45 percesek, plusz 5-10 perc a melegedő, amennyiben szeretnétek használni. Ezen felül számold hozzá az  étkezést, melegedést a szaunában, valamit az átöltözést is. 

Mire lesz szükségetek a foglalkozáson?

A babák számára: fürdőlepedő, 3 rétegű úszóbugyi vagy úszópelenka és száras kisnadrág (uszodánkban beszerezhető) használata kötelező. Ha a melegedőt szeretnétek használni akkor plusz pelenkát (nem úszós) is érdemes hozni. 

Felnőtteknek: szokásos uszodai felszerelés (fürdőruha, törölköző, benti papucs) A csúszás-veszély miatt kérjük fokozottan ügyeljetek gyermeketekre, ne engedjétek őket szaladgálni! Az uszodai papucs a nagyobb gyermekek számára is kötelező!

Utcai cipővel az uszodatérbe és a babaöltözőbe belépni tilos!

Miért vegyek 4 alkalmas bérletet?

A Kalovits Babaúszás Program® egy szemlélet, több évre ad lehetőséget a családok számára: a születés utáni 3 hónaptól kezdve a csecsemőkoron át egészen az 5-6 éves korig, a kezdő csoporttól, egészen az úszástanulásig, valamint még azon is túl.

Ha te csak alkalmanként szeretnél csobbani akkor javasoljuk a Pancsoldás alkalmainkat (vasárnap délelőttönként).

Bérleteink 4 egymást követő alkalomra szólnak, meghatározott dátumokkal. Miért jó ez?

  1. Van a helyetek a csoportban, (egy csoportban max. 8 baba lehet)
  2. Minden héten ugyanazokkal a családokkal találkozhattok. (Sok barátság alakult ki babauszodánkban)
  3. Ha időben jelzitek a hiányzást, akkor másik hasonló szintű csoportban tudunk pótlási lehetőséget biztosítani.

Véleményünk és sok-sok évnyi tapasztalatunk az, hogy a rendszeresség és kitartás megéri a bele fektetett időt.

A gyermeked a foglalkozások során új viselkedés-mintázatokat, új reakciókat tanul, elsősorban tőled, mert te vagy neki az elsődleges minta.

A Kalovits Babaúszás Program® által lehetőséget kapsz rá, hogy odafigyelve a gyermekedre, jobban megismerd őt, érzékenyen és neki megfelelően reagálj az igényeire.

Milyen mély a víz az uszodában?

A medence a Rubin Hotelben található bérlemény, mérete és mélysége adott. A medencében a szkimmer ablakok ezen a szinten vannak, így 130 centi a legalacsonyabb vízszint, ami szükséges a folyamatos vízkeringetéshez. 

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Babaúszás - Családbarát uszoda - logó

Családbarát Babauszoda

Helyszínünk

© 2018 Minden jog fenntartva. babauszas.hu

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!