Csepp-ERedŐ mozgásfejlesztés vízi elemekkel

Mozgásfejlesztés vízi elemekkel a Kalovits Babauszodában

A tematikába ágyazott mozgásfejlesztés és az iskolaérettségre való felkészítés kulcsfontosságú szerepet játszik a gyermekek fejlődésében. Az általunk kínált programok játékos tapasztalatszerzésre épülnek, ahol a kreativitás és kommunikációs készségek fejlesztése egyaránt fontos szempont. A gyerekek részesei lesznek egy olyan környezetnek, ahol a kognitív és részképességeik támogatásra kerülnek, miközben figyelem és koncentráció fejlesztése is fókuszban áll.

A nagymozgások fejlesztése során vízi foglalkozásokat és elemeket is alkalmazunk. A pozitív megerősítésnek köszönhetően a gyermekek sikerélményekkel gazdagodnak, amelyek elősegítik fejlődésüket. A figyelembe vett személyiségvonásoknak köszönhetően minden gyermek saját tempójában képes fejlődni.

Mozgásfejlesztés vízi elemekkel - Cseperedjünk!

Az együtt töltött idő során megtanulják az egymásra és önmagukra figyelést, ami hozzájárul az érzelmi intelligenciájuk fejlődéséhez. Emellett erőnlétük, állóképességük, immunrendszerük, finommotorikájuk és mozgáskoordinációjuk is fejlődik, miközben relaxáció és lecsendesedési technikákat sajátítanak el. Összességében olyan környezetet teremtünk, ahol a gyerekek játékosan, boldogan és egészségesen fejlődhetnek.

Ha szeretnél bejelentkezni a Csepp-ERedŐ foglalkozásra, akkor azt a jelentkezési lapunk kitöltésével teheted meg. További információ Nagy Veronika foglalkozás vezetőnktől itt érhető el.

Mi ez a Program?

Csepperedő Iskolaérettségi felkészítő program
Csepp-eredő iskolaérettségre felkészítés

Mi az előnye?

A jelentkezés a
Csepp-ERedŐ foglalkozásra
folyamatos!

Fejlesztő programunk már elindult október elején, azonban szeretettel várjuk az új jelentkezőket, akik szeretnének becsatlakozni a programba. A Csepp-ERedŐ Program csak a gyerekek számára tervezett, szülő nélküli foglalkozás.

10+1 alkalmas fejlesztőprogram, amelyben a kihagyott alkalmak pótlására nincs lehetőség.

A foglalkozás vezetője Nagy Veronika mesterpedagógus. Veronika is a Kalovits Team tagja, pár év kihagyás után most visszatér hozzánk.

Helyszín: Kalovits Babauszoda, Dayka Gábor utca 3. Rubin Hotel alagsor

4-5 évesek

10+1 alkalom
49.000 Ft

5-6 évesek

10+1 alkalom
49.000 Ft

Csepperedo-bálna grafika

Jelentkezés
a Csepp-ERedŐ Programba

Kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot. Munkatársunk hamarosan, telefonon megkeres téged és szóban egyeztettek a teendőkről.

Babaúszás - Családbarát uszoda - logó

Családbarát Babauszoda

Helyszínünk

© 2018 Minden jog fenntartva. babauszas.hu

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!