Babaúszás blog

Babaúszás blog bevezető

Blog a babaúszásról. Blog a Kalovits Programról. 30+ év tapasztalat, megannyi család, azóta felnőtt gyermekek, akik ma már szintén szülők és hozzánk járnak a saját gyermekükkel. Blog a gyermeki boldogságról. Boldogságprogram. Neki, Neked, Nektek.

Babaúszás blog célja

Itt a szülők és babájuk számára hasznos inspirációt és gyakorlati tippeket találsz a víz világában való első tapasztalatokhoz. A blog célja, hogy segítséget nyújtson a szülőknek abban, hogyan figyeljenek a gyermekük jelzéseire és hogy bízzanak a saját ösztöneikben. Megosztjuk tapasztalatainkat, szakértői tanácsokat, valamint izgalmas történeteket és játékokat, amelyek segítenek a kicsiknek kényelmesen és örömmel megismerkedni a vízzel. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a babaúszás örömteli és fejlődést támogató világát!

Kezdő csoportjainkat is megnézheted, akár kisebb, akár nagyobb gyermekkel jönnél, talász időpontot!

Babamasszázs fotó - Baba masszírozása

Babamasszázs

Babamasszázs a babaúszás előtt. Ténylegesen masszírozunk egy kisbabát? Mire figyeljünk, mi az ami a legfontosabb a masszázs közben.

Nevelés babaúszással - baba a vízben instruktorral

Nevelés babaúszással

Nevelés babaúszással lehetséges? Valóban fejleszthető a baba figyelme, viselkedése? Mélyülhet-e a kapcsolat szülő és gyermeke között a babaúszás foglalkozások hatására?

Babaúszás kezdetek blog cikk - baba a vízben

Babaúszás kezdetei

Babaúszás kezdetei – Bébiúszás? Hogyan indult és milyenek voltak a kezdetek a babaúszásban? Mi az, amit a Kalovits Program a

Babaúszás - Családbarát uszoda - logó

Családbarát Babauszoda

Helyszínünk

© 2018 Minden jog fenntartva. babauszas.hu

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!