Babaúszás bérletek

Babaúszás bérletek és a hozzájuk tartozó időpontok

Kedves Szülők, Vendégeink, Családok! 

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, mert úgy éreztük, hogy szükségetek van némi magyarázatra a bérletrendszerről és a befizetésekről. Bízunk benne, hogy ezzel a tájékoztatással érthetően elmagyarázzuk a Kalovits program lényegét. A 4 alkalmas bérlet kezdési ideje fix dátumokhoz tartozik, aminek az kezdési dátumokat láthatjátok. 

A babaúszás bérletek rendszert nem egyszeri vásárlási alkalomra alakítottuk ki. A Kalovits Program® egy rendszer és egy folyamat. A babákat és szüleiket fix csoportokba osztjuk be, hiszen a kisbabáknak még fontos az állandóság és az ismerős arcok. Ha te októberben szeretnék kezdeni és tudod, hogy minden hétfőn szabad vagy, szeretnéd fejleszteni a kisbabádat és rendszeres programra vinni őt, akkor érdemes befizetned a bérletet és ebben az esetben minden hétfőn (4 alkalommal), ugyanabban a csoportban, ugyanazokkal a babákkal és szülőkkel fogtok találkozni.

Babaúszás bérletek és a Kalovits Program® rendszer

Korosztályonként felépített gyakorlatokkal, játékokkal és mozgásokkal. Ahogy fejlődik a gyermeked, úgy nyílik az értelme, a jelleme, ügyessége és az érdeklődése.

Tekintsétek a babaúszást, kicsi korban is egyfajta fejlesztésnek, szocializációnak, ami játékos, érdekes és izgalmas a baba számára, azonban azt is előkészíti, hogy később a sport, az úszás szeretete is kialakulhat. Ezt alapozza meg a babaúszás program, korosztályonkénti, felépített, játékos és a gyermek számára hasznos feladatsorokkal.

Ha még nincsen iskolás gyermeked, akkor lehet, hogy még nem találkoztál a fix dátumos beosztással. Amikor majd a gyermeketek iskolás lesz, a különböző szakkörök is fixen minden héten ugyanazon a napon és órában lesznek. Pl.: hétfőn néptánc, foci kedden, szerdán ping-pong.

Ha szeretnéd a babaúszás bérlet vásárlás előtt megnézni, hogy gyermeked hogy érezné magát ha eljöttök hozzánk, akkor van lehetőséged Pancsoldára befizetni. A Kalovits Pancsolda célja, hogy megismerj minket, a bérletvásárlás előtt, lásd az uszodánkat és szabadon dönthess arról, mi jó neked és a gyermekednek.
A Pancsolda vezetett foglalkozás nélküli ismerkedés, pancsolási lehetőség a számotokra. Természetesen a foglalkozásvezető jelen lesz, akitől kérdezhettek ha szeretnétek. Pancsoldára mindkét szülő jöhet a babával, de a részvétel bejelentkezéshez kötött.

2024 bérlet időpontok

Kalovits Babauszoda bérlek időpontok - 2024
Babaúszás - Családbarát uszoda - logó

Családbarát Babauszoda

Helyszínünk

© 2018 Minden jog fenntartva. babauszas.hu

Gyors bejelentkezés babaúszás kezdőcsoportokra

Ha csak egy pár perced van, de szeretnél bejelentkezni hozzánk mielőtt elfelejted, töltsd ki az alábbi űrlapot!