Skip to content

Boldogságprogram

Kalovits Babaúszás Program®

Nyári intenzív tanfolyam

Tervezett korcsoportok haladó úszós, kezdő úszós, babaúszás haladó, kezdő. Csoportbeosztások a jelentkezők kora, tudása alapján.

Augusztus 16-17-18-19 (kedd-péntek) Ha van rá igény, az alább megadott időpontokon kívül délutáni időpontokat is tudunk nyitni.
Időpontok: 9:00, 9:45, 10:30, 11:30
Aug.16-19 közötti intenzív csoportok beosztása az eddigi jelentkezesek alapján:
9:00-9:45 6-8 évesek
9:45-10:30 4-5 évesek
10:30-11:15 1 évesek

Te és a gyermeked

Mi a Kalovits Babaúszás Program®?

A Kalovits Babaúszás Program® egy szemlélet, melyet elsajátítva lehetőséget kapsz rá, hogy odafigyelve a gyermekedre, jobban megismerd őt, érzékenyen és neki megfelelően reagálj az igényeire.
A Kalovits Babaúszás Program® hiteles szakmai háttérrel épül fel, játékosan tanít miközben te és a gyermeked biztonságban vagytok, bizalomnövelő, figyelemkoncentráló és odaadó törődés a számotokra.

JÁTÉKOSSÁG

A vizi játékok nagyszerű lehetőséget adnak a komplex fejlődéshez, a víz jótékony áramlása mind kisbabánk, mint saját magunk testi-lelki fejlődésére, hangulatára hatással van.

EGÉSZSÉG

A jól képzett szakembereknek köszönhetően a babák fejlődésének segítése a babaúszás foglalkozások során, a lehető legoptimálisabb módon zajlik úgy, hogy sem az idegrendszer, sem a mozgászerv-rendszer fejlődésében nem avatkozunk bele.

SZOCIALIZÁCIÓ

A babaúszás a gyermek szocializációs törekvéseit segítve többnyire ugyanazon babatársakkal találkozik, társas kapcsolatai könnyedebbé válnak, visszajelzése a külvilágtól hamarabb megnyilvánul.

SZAKMAI HÁTTÉR

A Kalovits Babaúszás Program®, a babaúszás során az egymásra épülő foglalkozások létrehozását számos gyermekkel foglalkozó szakember (neurológus, gyógytornász, gyógypedagógus, pszichológus, védőnő, szülésznő, nőgyógyász, óvodapedagógus és sport-pedagógus) segítette.

Nyár 2022

Tartsatok velünk idén nyáron is! Kedvezményes nyári bérletek, úszótábor és nyári intenzív tanfolyam, kicsiknek, nagyobbaknak és a szüleiknek is!

Hogy találsz el hozzánk

Budapesti helyszínünk

Többen kérdezitek, hogyan juthattok el hozzánk. A Rubin Hotel parkolójából egyszerű megtalálni a babauszodánk bejáratát, tehát NEM a szálloda főbejáratán keresztül kell jönnötök. Nézd végig ezt a rövid kis home tour videónkat amiben minden helyiségünket megmutatjuk. Babauszodánk, csak és kizárólag gyermekes családok számára van fenntartva. A víz minőségét folyamatosan ellenőrizzük és mindenben a hivatalos szervezetek szabályzatainak megfelelően működtetjük.

Számunkra is a TI biztonságotok a legfontosabb!

Tudatosan, együtt

Otthoni előkészületek

Készüljetek velünk tudatosan a babaúszásra. Mielőtt a gyermekeddel kezdesz foglalkozni, felejts el minden gondot, bajt és nehézséget a napi mókuskerékből. Koncentrálj a gyermekedre és várd te is a közös mókát, élményeket. Fontos, hogy a gyermeked átérezze, hogy ezek az együtt töltött pillanatok mennyire fontosak a számodra, így ő is teljes mértékben rád tud majd hangolódni.

Miért a Kalovits Babaúszás Program®?

Fejlődő idegrendszer

Mert a foglalkozásaink minden elemét áthatják a játékok, mivel a babák és kisgyermekek legfontosabb tevékenysége, az örömteli és felhőtlen játék. A tanulás élettere a szabad játék gyermekeink életében, ezért teljes módszerünket erre építettük fel: dallal, mondókákkal színesített és gondosan megtervezett játékrendszer.

Szakmailag kidolgozott módszer

Mert a Kalovits Babaúszás Program® több évre ad lehetőséget a családok számára: a születés utáni 3 hónaptól kezdve a csecsemőkoron át egészen az 5-6 éves korig, a kezdő csoporttól, egészen az úszástanulásig, valamint még azon is túl. A gyermek a foglalkozás során új viselkedés mintázatokat, új reakciókat tanul, elsősorban tőled, mert te vagy neki az elsődleges minta. A mi dolgunk ezt megkönnyíteni a számotokra.

Szabadon pancsolni

PANCSOLDA

Új szolgáltatásunk keretében eljöhettek hozzánk a Kalovits Pancsoldába. Nincs foglalkozás, szabadon élvezhetitek az uszoda szolgáltatásait. Ismerkedhetettek a vízzel, az áramlatokkal, a kisbabád biztonságban felfedezheti ezt a csodálatos, de mégis számára ismerős közeget újra.

Nyári Pancsolda időpontok

Bejelentkezés szükséges!

Jelentkezéshez, kérjük, kattints a “Pancsolás” gombra.

Kalovits Team

Találkozz velünk személyesen is az uszodában. Bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, legjobb tudásunk szerint fogunk válaszolni neked. Célunk, hogy biztonságban érezd magad és tudd, mi azért dolgozunk, hogy remek élményeket szerezz a gyermekednek és saját magadnak is.

Kalovits István a lánya ballagásán

Kalovits István - Alapító, névadó

A Kalovits Babaúszás Program névadója és a program megalkotója, megálmodója. Óraadó tanár, sportpedagógus emellett 5 gyermeket felnevelő családapa. 30 éve tart foglalkozásokat a Kalovits Babaúszás Program keretében, ezen kívül előadásokat szerte az országban. Jelenleg Siófokon elérhető, de egyszer egy héten Budapesten van.

Ruzsonyi Ágnes a Kalovits Babaúszás Program alapítója

Ruzsonyi Ágnes - Alapító

Kalovits Istvánnal együtt a program megalkotója, családja mellett a KettőPontNulla oktatási csoport létrehozója. Tanár és elkötelezett aktivista aki a gyermekek fejlesztésére tette fel az egész életét.

Tolnai József a Kalovits Babauszoda uszodavezetője

Tolnai József - Uszodavezető

Jocó a már kisgyermekkorban lévő gyerekek úszásoktatását vezette, valamint táborokat szervezett és tartott nyaranta. Több mint 25 évig tartott foglalkozásokat kicsiknek és nagyoknak, valamint munkája mellett karbantartotta az uszoda gépházát is. Mély fájdalom, hogy 2021.03.31-től Jocó nem tart tovább velünk ebben a földi létben. Emlékét a szívünkben őrizzük mindörökké.

Béres Szilvi uszodavezető a Kalovits Babauszodában

Béres Szilvia - Uszodavezető

Több mint 20 éve tart a Kalovits Babaúszás Program csapatával. Arcról ismer minden családot, mindenkit a nevén szólítva köszönt. Közösségépítő, szervező tevékenysége évek óta segíti az uszoda működését. Oszlopos tagja a teamnek, hozzá fordulhatsz ha kérdésed van, biztos lehetsz benne, hogy megkapod a választ.

Korosztályok és foglalkozások

Foglalkozásaink 45 percesek, 1 babával – átmenetileg most – csak 1 szülő lehet a medencében. 1 csoportban 7 szülő és 7 gyermek lehet, valamint a 1,5 méteres távolság betartására mindenkit megkérünk.

Bejelentkezés a weboldalon!

csecsemők számára

Babawatsu

A csend és béke harmóniája a vízzel, egyensúly a babának és a mamának egyaránt.
Babawatsu foglalkozásainkat, csak a Kalovits Program új vendégei vehetik igénybe. A programba már járó babákat egyéb foglalkozásokkal és kedvezményekkel várjuk.

Javasolt koroszály: 2 és 8 hónapos babák

Vizet csapkodva

Babaúszás

A Kalovits Babaúszás Programban mi nem használjuk ki a csecsemők veleszületett búvárreflexét. Módszerünk alapelve, hogy a foglalkozásvezető elsősorban a szülőt instruálja, a gyermek személyes terét maximálisan tiszteletben tartva.

Új és visszajáró vendégeink is igénybe vehetik.

Javasolt korosztály: 3 és 36 hónap közötti babák és gyerekek

Vizicsibék

Gyerekúszás oktatás

A Kalovits Babaúszás Programban 3 éves kortól vannak úszós csoportok.
Időpontok: Hétfő-Szerda-Péntek délután 16:00 órától
Helyszín: Rubin Hotel – Kalovits Babauszi

Javasolt koroszály: 3 éves kor felett

Foglalkozásvezetőink

Találkozz velünk személyesen is az uszodában. Bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, legjobb tudásunk szerint fogunk válaszolni neked. Célunk, hogy biztonságban érezd magad és tudd, mi azért dolgozunk, hogy remek élményeket szerezz a gyermekednek és saját magadnak is.

Kalovits István - Alapító, névadó

Kovácsné Gecse Anita

Kovácsné Gecse Anita

Csaba Zsuzsanna

Valler Dóri

Valler Dóri

Szatmári Gabriella

Hírlevél feliratkozás

Nyugodtan iratkozz fel, mi sem szeretjük a spammeket. 1 hónapban 1x küldünk hírlevelet és csak a fontos dolgokról. Ha időközben tárgyalan lesz számotokra a babaúszás, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Kapcsolat

Kalovits Babauszoda

Rubin Wellness & Conference Hotel ****